Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

Τρόποι για σωστό στοίχημα

Stoixima σε τοπικό bookmaker στο Las vegas


Ο στοιχηματισμός στον αθλητισμό δεν αποτελεί τρόπο για να γίνεις πλούσιος γρήγορα. Μολαταύτα με καλές στρατηγικές και αυτοσυγκράτηση, έχετε τη πιθανότητα να πάρετε μια δυνατή επιστροφή στην αρχική επένδυση. Στις επόμενες παραγράφους θα δείτε 5 τρόπους ώστε γίνεται περισσότερο κερδισμένοι στο stoixima.

Κυνηγήστε τη σωστή αξία

Η δύναμη για να κερδίζεις στο στοίχημα αποτελείται αρκετούς παράγοντες. Από τους μεγαλύτερους είναι η δυνατότητα του να καταλαβαίνεις την κατάλληλη τιμή. Έτσι εννοούμε να κυνηγάτε σημεία με αποδόσεις μεγαλύτερες σε σχέση με την πραγματική αξία τους και να κερδίζετε με αυτές τις ευκαιρίες. Τσεκάρετε κάθε μέρα τη λίστα με τα στοιχήματα και αναζητήστε για ομάδες με υποτιμημένες τιμές.

Σωστή Χρήση Κεφαλαίου

Η ικανότητα της σωστής χρήσης του bankroll αποτελεί πολύ σοβαρό στοιχείο για όποιον θέλει να κερδίσει σε αυτό το πεδίο. Μια απλή λύση για να μη φτάσεις το μηδέν είναι να περιοριστείς στο ένα με δύο τις εκατό όλου του κεφαλαίου. Με τέτοια limits και ποντάροντας σε στοιχήματα αξίας είναι πολύ πιθανό να πολλαπλασιάσεις το μελλοντικό σου κεφάλαιο

Έχε υπομονή

Ο στοιχηματισμός στον αθλητισμό πρέπει να το βλέπεις σαν επένδυση το οποίο αποδίδει αργά και όχι επι τόπου. Ενώ το bankroll δείχνει να αυξάνεται με χαμηλές ταχύτητες αυτό στην πορεία θα μετατραπεί όταν θα είσαι σε θέση να αυξάνεις το ποντάρισμα σε κάθε στοίχημα. Ο στοιχηματισμός περιλαμβάνει κέρδη, συνεχόμενες χασούρες και πολλά πάνω-κάτω. Λοιπόν είναι σημαντικό να διατηρούμαστε υπομονετικοί και να αποφεύγουμε την επιθυμία για υψηλότερο ρίσκο σε ένα μόνο bet με στόχο να κερδίσουμε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο.

Χρησιμοποιείστε τις καλύτερες εταιρίες

Η χρήση των καλύτερων websites προσφέρει μια έξτρα βοήθεια στο να κερδίσεις. Δεν δίνουν φιλικό περιβάλλον όλα τα στοιχηματικά websites στους επιτυχημένους παίκτες οπότε είναι επιτακτικό το να προσφέρει υπηρεσίες ένα site που δεν θα περιορίσει τον λογαριασμό μετά από κάποιες επιτυχημένες προσπάθειες. Λειτουργούν μπόλικες δοκιμασμένες εταιρίες και το μόνο που χρειάζεται είναι μια μικρή έρευνα για να βρείτε αυτή που έχει τα καλύτερα reviews και τις προσφορές των στοιχημάτων που που ταιριάζουν στο παίξιμό σας.

Διαβάστε τους καλύτερους

Κάποιοι παίκτες θεωρούν δύσκολο να αναγνωρίσουν value bets μόνοι τους και προτιμούν να χρησιμοποιούν τα προγνωστικά αναγνωρισμένων υπηρεσιών. Αυτές οι υπηρεσίες κάποιες φορές είναι πολύ χρησιμές αν καταφέρουμε να ξεχωρίσουμε τους όντως καλούς. Ο πιο πρακτικός τρόπος για να τους ανακαλύψουμε είναι να τους παρακολουθούμε για ένα ορισμένο διάστημα με μικρό κεφάλαιο για να κατανοήσουμε τον τρόπο παιχνιδιού του και το ποσοστό επιτυχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου