Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Συνταγή Για Το Πιο Cool Coctail Με Schweppes Pink Grapefruit

Το φανταστικό schweppes pink grapefruit 

Το schweppes pink grapefruit ανήκει στους πρωτοπόρους των ανθρακούχων ποτών καθώς η ιδιαίτερα ξεχωριστή γεύση αποτέλεσε το βασικό συστατικό της τεράστιας επιτυχίας του. Το pink grapefruit αναδύει ένα πολύ ιδιαίτερο άρωμα, ήπιο αλλά και χαρακτηριστικό και η γεύση του είναι ισορροπημένα γλυκιά. Το συγκεκριμένο ανρακούχο ποτό τα τελευταία χρόνια κυριάρχησε και στην ελληνική αγορά, εφόσον πρωτίτερα είχε κατακτήσει την Ευρώπη και την Αμερική και εμπορικούς λόγους αντιγράφηκε και από άλλες εταιρίες, χωρίς όμως να σημειώσει την ίδια επιτυχία. 

Το schweppes pink grapefruit καταναλώνεται είτε μόνο του ως δροσιστικό ρόφημα είτε ως blender για μοναδικά σοφιστικέ κοκτέιλ. Τα αναψυκτικά Schweppes είναι η ιδανική επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας και για κάθε περίσταση. Παρακάτω παρουσιάζουμε μια συνταγή για ένα φανταστικό κοκτέιλ, όπως μας την εκμυστηρεύτηκε ένας έμπειρος mixologist.

schweppes pink grapefruit

Paloma Wind Down

Συστατικά

6 oz. (1/2 can) Schweppes® Pink Grapefruit 

1 oz. 100% τεκίλα agave blanco

1 oz. χυμό γκρέιπφρουτ

Παρασκευή

Προσθέτουμε 1/2 φλιτζάνι τριμμένο πάγο σε ψηλό γυάλινο ποτήρι.

Χύνουμε 1/2 κουτί Schweppes Pink Grapefruit πάνω στον πάγο.

Προσθέτουμε 1 oz. 100% τεκίλα agave blanco και 1 oz. χυμό από γκρέιπφρουτ.

Ανακατεύουμε (όχι πολύ έντονα) το μείγμα και σερβίρουμε.

Φυσικά θα συναντήσει κανείς πολλές παραλλαγές της παραπάνω συνταγής προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες προτιμήσεις του κάθε πελάτη. Η τεκίλα agave blanco θεωρείται όμως, όπως ομολογούν οι ειδικοί, το ιδανικό αλκοολούχο πότο για να αναδείξει την ιδιαίτερη γεύση του schweppes pink grapefruit, εξισσοροπώντας όλα τα αρώματα!

Καλή Απόλαυση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου